70%
700 ml
Základ Absinthu Magic tvoří velejemný líh, ve kterém se po dobu čtyř dnů macerují bylinky: pelyněk, kořen anděliky, anýz, fenykl, koriandr, meduňka, heřmánek.
Po maceraci dochází k dvojnásobné destilaci, ze které vzniká legendární tajuplný nápoj s čistou a lahodnou vůni bylinek a květin.
Postup výroby Absinthu Fruko-Schulz Magic Red a Absinthu Fruko-Schulz Magic Black je podobný jako u tradičního zeleného Absinthu Magic. Odlišuje se od něj pouze přidáním skořice nebo anýzu, které této lihovině dodávají jedinečnou chuť a aroma.
Výjimečná láhev s moderní a zároveň retrospektivní etiketou dovedly tento vyladěný Absinth k magické dokonalosti. Na baru zaujme stejným způsobem jako namodralý plamen ve sklenici s B-52.
Fruko-Schulz, Česká republika
Chci koupit Zpět do katalogu